Bowlen.nl  
  woensdag 16 januari 2019 Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Welkom
 

Welkom op de website van RCT Oost. Het regionale coördinatieteam van de Nederlandse Bowling Federatie in oost Nederland.

 


Nieuws
 

Regiokampioenschappen 2017 Serie indeling definitief & enkele gewijzigde speeltijden

maandag 13 maart 2017

Afgelopen zaterdag 11 maart is de voorinschrijving voor de regiokampioenschappen jeugd en senioren 2017 gesloten. Doordat enkele series niet voldoende bezet waren zijn er wat wijzigingen doorgevoerd in het speelschema. De wijzigingen zijn alsvogt:

 

- Serie 1 voor de pupillen zal om 10:00 uur starten i.p.v. 9:00 uur. Er wordt single op een baan gespeeld.

 

- Serie 3 is gecancelled i.v.m. te weinig deelnemers. Deze zijn verplaatst naar andere series.

 

- Serie 6,7,8 zijn samengevoegd naar 2 series. Hierdoor vervalt serie 6 en start serie 7 om 10:45 uur. Serie 8 zal starten om 13:45 uur.

 

- De senioren all events finale zal eerder starten. De start van deze finale is nu op zondag 2 april om 16:45 uur. Aansluitend is de prijs uitreiking.

 

Nu zijn er nog een paar plaatsen vrij. Heeft u nog niet ingeschreven? Dan kan dat dus nog steeds door de benodigde gegevens te mailen naar marco@dutchbowlingtv.nl ook als u nog van serie wilt wijzigen.

 

De Serie indeling zoals deze nu is vind u hier: http://rctoost.bowlen.nl/LinkClick.aspx?fileticket=d2mAlKOIEcI%3d&tabid=2444&portalid=31&mid=8093<< Terug naar nieuwsberichten   


VRIJWILLIGERS GEZOCHT!
 

Wij zoeken Vrijwilligers voor onze jeugdevenementen. Vind jij het leuk om een steentje bij te dragen aan het spelplezier van jeugdleden uit de regio Oost laat dit dan aan ons weten!

De evenementen die op dit moment jullie hulp kunnen gebruiken zijn de Regionale Kampioenschappen en de Stedenontmoeting