Bowlen.nl  
  woensdag 16 januari 2019 Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Welkom
 

Welkom op de website van RCT Oost. Het regionale coördinatieteam van de Nederlandse Bowling Federatie in oost Nederland.

 


Nieuws
 

Damian Vieberink en Wendy Haak Nieuwe Kampioenen Senioren Regio Oost Nederland 2017!!

zondag 2 april 2017

De regiokampioenschappen 2017 zijn gespeeld. Bij de Senioren zijn er 2 nieuwe kampioenen.

 

In de Herenklasse won Damian Vieberink door Peter Uyterwijk met 1 pin meer te verslaan. Damian mag zich dus een jaar lang Regiokampioen noemen.

 

Bij de dames was het Wendy Vieberink die de titel in de wacht wist te slepen. Ondermeer door een 300 game te gooien in de voorronde wist zij ruimschoots de nummer 2 Tessa vd Wal voor te blijven. Ook Wendy mag zich een jaar lang de beste dame van de regio oost noemen.

 

Beide winnaars plaatsen zich door de overwinning voor de dag der kampioenen 2017.(zie foto)

 

Ook was er het klassen kampioenschap.

 

In het klasse kampioenschap werd in de A-klasse Marco Landman Kampioen bij de heren en Wendy Haak bij de dames. De B-klasse werd gewonnen door Owen Beuving (heren) en Peggy Ebben (dames).

 

De C-klasse daar waren ook 2 nieuwe winnaars. Rob Rothengatter pakte de titel bij de heren en bij de dames was het Herma den Elzen.

 

Tot slot waren er in de D-klasse ook 2 kampioenen. De Heren D-klasse werd gewonnen door Guido de Jong. Anouk Janssen won in de dames D-klasse.

 

Alle dank vanuit de organisatie gaat naar Bowling Eigenaar Erik Hilferink voor het beschikbaar stellen van de Bowling. Hierdoor is het wederom een succesvol kampioenschap geweest waarbij alles perfect verzorgd was.

 

Volgend jaar gaat er wederom een nieuw regiokampioenschap gespeeld worden. Hopelijk wordt dit weer een succesvol kampioenschap net zoals dit jaar!<< Terug naar nieuwsberichten   


VRIJWILLIGERS GEZOCHT!
 

Wij zoeken Vrijwilligers voor onze jeugdevenementen. Vind jij het leuk om een steentje bij te dragen aan het spelplezier van jeugdleden uit de regio Oost laat dit dan aan ons weten!

De evenementen die op dit moment jullie hulp kunnen gebruiken zijn de Regionale Kampioenschappen en de Stedenontmoeting