Bowlen.nl  
  vrijdag 14 december 2018 Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Welkom
 

Welkom op de website van RCT Oost. Het regionale coördinatieteam van de Nederlandse Bowling Federatie in oost Nederland.

 


Nieuws
 

Inschrijving Regionale Trioleague 2017/2018 geopend!

maandag 22 mei 2017

De inschrijving voor de regionale trio league 2017/2018 is reeds geopend. In het seizoen 2017/2018 zal Eddy de Gunst de organisatie op zich nemen.

Voor de Regionale Trio Leagues moeten minimaal 3 spelers worden opgegeven. Deze spe(e)l(s)ters moeten
per 1 september 2017 lid zijn van de betreffende vereniging waarvoor het betreffende team uitkomt.

 

Afgelopen seizoen is de NTL door de NBF georganiseerd omdat er vanuit de regio geen vrijwilliger was. 
Dit betekende dat de NBF de deelnameprijs vast gesteld heeft. Nu wij de organisatie weer vanuit de regio zelf doen, zijn we hier iets flexibeler in. Zodra het aantal deelnemende teams bekend is, zal ik direct contact opnemen met bowlingcentra en proberen om een zo laag mogelijke deelname prijs te krijgen voor alle teams.
 
 
Als bijlage het inschrijfformulier. Bij deze willen wij iedereen vragen om zo snel mogelijk te reageren zodat alles tijdig vast staat. Daarna zal de info over wie wat waar per mail worden verstuurd naar de deelnemende teams.
 
Inschrijving was mogelijk tot 18 juni 2017.
 


<< Terug naar nieuwsberichten   


VRIJWILLIGERS GEZOCHT!
 

Wij zoeken Vrijwilligers voor onze jeugdevenementen. Vind jij het leuk om een steentje bij te dragen aan het spelplezier van jeugdleden uit de regio Oost laat dit dan aan ons weten!

De evenementen die op dit moment jullie hulp kunnen gebruiken zijn de Regionale Kampioenschappen en de Stedenontmoeting