Bowlen.nl  
  woensdag 16 januari 2019 Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Organisatie
 

Marco Landman

 

Info/inschrijven via:
marco@sportbowling.nl
 

 


Inschrijving Regiokampioenschappen 2019 Geopend!
 

Vanaf heden is de inschrijving voor de regiokampioenschappen voor senioren 2019 (18 jaar en ouder) geopend!

 

Het toernooi wordt dit jaar gehouden in Rijssen in het weekend van 9 en 10 februari 2019. Er wordt gespeeld over 5 series. Er is slechts plaats voor 60 deelnemers dit jaar.

 

Helaas was het niet mogelijk om de jeugd en de senioren tegelijk te laten spelen. De jeugd zal dit jaar in Zutphen gaan spelen.

 

Ook dit jaar geld weer dat iedere speler of speelster in zijn of haar eigen klasse 6 games voorronde gaat spelen.

De beste 15 heren en beste 3 dames met de hoogste totale score na alle series spelen op zondag 10 februari nog een finale van 4 games.

Hierna mogen de winnaar en winnares op kosten van de regio oost gratis meedoen met de Dag der Kampioenen van 29 juni t/m 7 juli 2019 in Dekker Bowling Warmond. Ook ontvangen zij de wisselbeker.

 

Alle informatie alsmede het inschrijfformulier is hiernaast in het linkermenu terug te vinden.

 

 


Nieuwe Kampioenen Regio Oost Nederland 2018!!
 

De regiokampioenschappen 2018 zijn gespeeld. Bij de Senioren zijn er 2 nieuwe kampioenen.

 

In de Herenklasse won Edwin Bosch door Michiel Krull met 4 pins meer te verslaan. Edwin mag zich dus een jaar lang Regiokampioen noemen.

 

Bij de dames was het Jacomien van den Heuvel die de titel in de wacht wist te slepen. Ook Jacomien mag zich hierdoor een jaar lang de beste dame van de regio oost noemen.

 

Beide winnaars plaatsen zich door de overwinning voor de dag der kampioenen 2018 in Dekker Bowling Zoetermeer.(zie foto)

 

Ook was er het klassen kampioenschap.

 

In het klasse kampioenschap werd in de A-klasse Karel Strijker Kampioen bij de heren en Jacomien van de Heuvel bij de dames. De B-klasse werd gewonnen door Wilfred Koops (heren) en Cyrilla van de Haak (dames).

 

De C-klasse daar waren ook 2 nieuwe winnaars. Kevin Verfuurden pakte de titel bij de heren en bij de dames was dit Lydean Koops.

 

Tot slot waren er in de D-klasse ook 2 kampioenen. De Heren D-klasse werd gewonnen door David Poppinghaus. Fenny Jansen won in de dames D-klasse.

 

Alle dank vanuit de organisatie gaat naar Bowling Eigenaar Pierre Klaare voor het beschikbaar stellen van de Bowling. Hierdoor is het wederom een succesvol kampioenschap geweest waarbij alles goed verzorgd was.

 

Volgend seizoen gaat er wederom een nieuw regiokampioenschap gespeeld worden. Hopelijk wordt dit weer een succesvol kampioenschap net zoals dit jaar!

 


Prijswinnaars Regiokampioenschappen Senioren 2018
 

Kampioenen All Events:

Edwin Bosch / Jacomien van de Heuvel

Top 3 All Events:

     

Top 3 A-Klasse:

   

Top 3 B-Klasse:

    

Top 3 C-Klasse:

    

Top 3 D-klasse:

     

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 


Locatie 2019
 

Bowling 't Witte Hoes

Markeloseweg 90,

7461 PB Rijssen

Tel: 0548 512 475